Nytt fra produksjonsleder

Hildur Norum

Hildur Norum er produksjonsleder for Spelet om Heilag Olav og har vært det gjennom flere år.

Siste innlegg

  • Viktige datoer 2019
    Nedenfor er de viktigste datoene for produksjonen av Spelet om Heilag Olav 2019:
  • Kjære fine spelvenner!
    Det er stille i amfiet i dag, jeg tror det hviles ut etter den flotte premiereforestillinga i går,- og gjør seg klar til dere kommer igjen i morgen.
  • Hilsen fra produksjonsleder
    Kjære alle sammen! Soloppgangen over amfiet midtvinters var vakker og dramatisk, og…”no er vi her, det er sist i juli…” og vi byr på ei vakker, dramatisk og rørende spelforestilling!
  • Hilsen fra produsenten!
    HILSEN TIL ALLE FRIVILLIGE I SPELET OM HEILAG OLAV 2016 Kjære alle sammen! Takk for at dere er her og skaper spel og spelopplevelse! Takk for at dere bruker tid og krefter for Spelet om Heilag Olav, for at dere byr på dere sjøl og løser oppgavene på strak arm. Absolutt alle behøves for å… Les mer: Hilsen fra produsenten!
  • Infomøte og grillfest tirsdag 14. juli 2015
    Vi ønsker gamle og nye frivillige velkommen til informasjonsmøte i konferansesalen på Kulturhuset tirsdag 14. juli klokken 20.30. Det vil bli gjennomgått en del av de samme tingene som forrige informasjonsmøte for dem som ikke fikk med seg det møtet, og så vil det bli gitt en del viktig og oppdatert informasjon. Etter informasjonsmøtet ønsker… Les mer: Infomøte og grillfest tirsdag 14. juli 2015