Dagens fjæs 20.07.17

Navn: Kevin Hovdahl Holmli


Antall år på Spelet: 8
Nemnd: Nemd for kontroll og plassanviser

Tre ord du assosierer med Spelet
Samhold, vêr og hest

Beste scene?
“Hærentre – uten tvil!” Det gjør virkelig inntrykk når hæren ankommer Sul. Det blir et enormt trykk og et klimaks i forestillingen.

Hvorfor er du med på Spelet?
Det er veldig gøy å være med og skape noe så stort. Ved å prøve seg på flere nemnder, får jeg lært nye ting også! Jeg synes det er spennende med nye bekjentskaper. I tillegg er det gøy å følge utviklingen av Spelet, som jeg synes har sitt særpreg fra regissør til regissør.

Hva er dine speltradisjoner?
Det er viktig for meg å være på Stiklestad – å være der det skjer. I og med at jeg har vært med i flere nemnder oppgjennom årene, har jeg fått mange forskjellige tradisjoner.