Ekstra speldag?

Krigskorrespondenten kan nå avsløre, som eneste medium i landet, at det vil bli ekstra speldager etter de ordinære dagene. Det har vært så hemmelig at selv ikke Spelnemda har visst noe om dette.

Årsaken er mange henvendelser fra Handicapforbundet som ønsker å utnytte alle skavankene i hæren. Utmattelse, energitap, overvekt, avkappet legg, Parkinson, frostanfall, ekstremtilfeller av ørevoks, blod på tann, snev av graviditet og andre illeluktende skrubbsår. Flere skal være observert med trang til bakkeløping på skrå som passer svært godt for leggamputerte.

Krigskorrespondenten, som selv er hardt skadd etter mange år i felten, ser med stor glede på at så mange amputerte har møtt fram for å delta i verdens første utendørsspel for funksjonshemmede. Det sier seg selv at det var flere som mistet både munn og mæle, lemmer og lem under det store slaget i 1030. Det symboliseres i dag ved at det finnes en egen tropp uten lem (stort sett, det hender de har fått seg et lem). Det unike bildet er tatt under en topp hemmelig prøve. Her kan vi tydelig se flere amputerte i aksjon.

Spel uten ben

Hilsen Krigskorrespondenten.