Vel overstått premiere til alle sammen på og bak scenen!

I går kveld hadde vi den årlige premierefesten. Det var planlagt at vi i spelredaksjonen skulle på scenen for å utdele en pris, men det ble dessverre glemt og vi fikk beskjed om å vente til etter kaktusen. Det så vi på som litt upraktisk da mange drar etter dette innslaget. Derfor kårer vi vinneren her på spelet.no

Vi har laget oss en topp 3 liste fra de som har brukt hashtaggen #spelet2019.

3. plass
Spelredaksjonen har registrert at det ikke alltid er like lett å være våken. En kan ta noe utstyr som bare ligger der, men det er ikke alltid det er riktig utstyr. St. Olavs riders får jevnlig mye tyn, kanskje også fortjent innimellom. Årets 3. plass representerer gjerne at ikke alle var våkne når prestene tok frem flagget og ga et lite sidespark til ridderne.

Jenny Dillan får 3. plassen i år.

2. plass
Spelredaksjonen ser det nødvendig med rekruttering av nye frivillige. Derfor tenker vi at bilde med en søt liten gutt, som spiller på “ikke våken», har det som skal til for å nå inn på pallen. Dette lover meget bra til jubileet i 2030.

Lotte Holthe Kjesbu får 2. plassen.

1. plass
Spelredaksjonen tenker på alle deltakerne under årets spel, dette være seg de profesjonelle, de frivillige både på og bak scenen. Vi tenker også de firbeinte som må drasse rundt på skuespillerne på ryggen. Nettopp hestene. Årets Spelredaksjon tenker at dette er et bilde som viser hele gruppen vi har i sving oppe på Stiklestad. Hesten Nesmi ser ut til å kose seg.

Randi Nessemo får 1. plassen.
Randi Nessemo er vinneren og har fått et gavekort fra SNK på 1000 kr.

Takk for alle bidrag, neste år ønsker vi oss enda flere. Nyt fridagen for dere som har det!