Hold kjeft, spis is

Nå begynner jeg å bli mektig lei av alt bråket og pratet inne på scenen under Spelet. Vi hører jo nesten ikke hva de andre sier bak scenen. Det er like før jeg slutter å prate og går over til å hviske inn i øret på mine medspillere som ikke er på scenen. Her hadde vi gleden av å høre den ene monologen etter den andre fra prestene, hirden, Ole P, Olav, Bernt og ungdommene på stabburstrappa, men tror du ikke at skuespillerne på scenen snakket så høyt at det var nesten umulig å høre et ord bak scenen. Dette skal visstnok medføre at de får egne mikrofoner på skuespillerne. Det vil jo gjøre forholdene enda verre for oss som sitter og venter på å få framføre «Vi skal vinne». De snakker så høyt på scenen at vi kan høre suffløren og det er forstyrrende når vi er midt inne i en god historie eller ei god skrøne.

Kildetilgangen for krigskorrespondenten tappes betydelig om de ikke demper seg på scenen snart. Vi har allerede avslørt et forsøk på å få oss til å snakke lavere ved å dele ut gratis softis. Inspisienten kjeftet skikkelig på skuespillerne i dag og bad dem skjerpe seg. Hun må slippe å øke blodtrykket mer på dette. Det er utrolig at ikke så erfarne mennesker klarer å styre nivået på et lavere nivå. Krigskorrespondenten foreslår derfor at fra og med i dag så holder vi kjeft også bak scenen, spiser mer is, så kan de ha det så godt på scenen, men vit at de går glipp av gode historier.

PS! Etter hirdfesten gjør det ikke noe om dere lager noen skarpe lyder for folket i hirden. Det ville glede Krigskorrespondenten umåtelig siden han ikke får dekke festen.

 

– Krigskorrespondenten