Velkommen til Spelet om Heilag Olav og Olsokdagene 2015!

Til Spelet og Olsokdagene 2015 tar vi i bruk et nytt datasystem for å samle kontaktinformasjon til våre frivillige, sette opp vaktlister, lage deltakerkort, og sende ut felles informasjon til frivillighetsapparatet. Dette systemet heter eFestival, og vi kommer nok til å snakke en hel del om dette mystiske eFestival i løpet av juni og juli.

2015 blir et prøveår, og vi kommer til å finne ut av både nye utfordringer og nye nyttige måter å bruke datasystemet på i løpet av spelsommeren. Dersom du får epost eller sms fra Spelkontoret i de neste ukene er det fordi vi tester ut systemet – og fordi vi tar det i bruk for å kommunisere med dere!

Alle som vil være med som frivillig på Spelet om Heilag Olav og Olsokdagene i år må registrere seg på Min Side, slik at vi vet hvem som er med.

  • Om du er ny frivillig i Spelet, eller du ikke har vært med de siste par årene, bruker du denne linken for å registrere deg. Dersom du får beskjed om at mobilnummeret ditt allerede er i bruk ligger du sannsynligvis allerede i databasen, og kan følge beskrivelsen nedenfor;
  • Har du vært med i Spelet i 2014 (eller 2013) har vi forhåpentlig vis allerede fått lagt deg inn i databasen vår, slik at du kan logge deg inn med mobilnummeret ditt via denne linken. Dersom vi ikke har mobilnummeret ditt vil du ikke få logget deg inn. Da kan du sende en epost til [email protected] med navn og kontaktinformasjon, så skal vi rette opp dette. 

Når din undernemndsleder har “godkjent” din registrering, eller du har blitt plassert i en nemnd dersom du er ny, vil du få en sms om dette. Da kan du logge deg inn på Min Side for å markere når du eventuelt er opptatt og ikke kan jobbe, sjekke din vaktliste, eller oppdatere kontaktinformasjon. Husk å laste opp et portrett bilde av deg selv til deltakerkortet!

Har du problemer med å registrere deg eller logge inn? Er du ikke så glad i å bruke data, eller trenger du hjelp med å laste opp bilde av deg selv?
Det skal ikke være noe krav at man er god på data for å være med i Spelet! Kontakt din undernemndsleder, send en epost til [email protected], eller stikk innom Spelkontoret på SNK fra 11. juli dersom du vil ha hjelp!