STOPP PRESSEN – En hyllest til Krigskorrespodenten

Hirden frie presse kan ikke lengre se på utviklingen og legger ned spyd til fordel for pennen. Da vi har hørt at pennen er kvassere…
Det lusker en krokrygget gråsprengt låghalt figur i kulissene som kaller seg Krigskorrespodent og Lord of Wansley Manor. Denne skapningen som ser ut til å ha rømt fra Flåkypa Tidenede. Vi lurer på om dette kan være Melvind Snerkens savnede tvillingbror?
Det virker som hans eneste misjon her i livet er å sette Hird og hesteryttere opp imot hverandre. Og til stadig tråkker Hirden på tærne. Han har også påstått at Hirden bevisst ødelegger video-intervjuer og driver med fanteri. Vi Hirdmenn krever minst en flaske Baron Otard av fineste kvalitet i oppreisning.

Han får også fritt herje med skuespillere, koreografer, Inspisienten, konger og Regissører uten at noen reagerer. Korrespodenten lurer seg frem og sprer rykter og direkte løgner både her og der. Denne blafyken er en kløver med pennen. Men han er ingen kriger og er dårlig til å sloss. Han driver stadig og skylder på en gammel krigsskade i foten og er som oftes og finne på en benk i Amfiet der han sitter og drømmer om Charlotte Frogners tilbakekomst. Når han i stedet egentlig burde vært på scenen i sammen med oss Hærmenn.

De senere og har han også gitt ut et par bøker, hvis slike kan kalles det. Disse inneholder side opp og side ned med løgner i fra Spelet om Heilag Olav……..

Noen fakta om Kjell Løvik. Norsk forfatter, journalist og kommunikasjonsrådgiver.
Kjell Bjørn Løvik ble født på Voss og bodde de første 4 år i Ulvik i Hardanger.
Kjell Løvik har mange års erfaring innen kriseberedskap og krisekommunikasjon, og drev i flere år selskapet Nordisk Beredskap. Han er i dag kommunikasjons- og beredskapsrådgiver i Mattilsynet, og underviser i krisehåndtering ved flere høyskoler.
Løvik skriver for det meste faglitteratur innenfor krisehåndtering, beredskap, kommunikasjon og risiko. I tillegg skriver han annen litteratur med komisk tilsnitt. De andre bøkene har kommet ut på Dreyer og er i dag i stallen til Cappelen Damm og også har gitt ut bøker under eget forlag. I tillegg har han egen blogg der han med glimt i høyet deltar i samfunnsdebatten og livet som aldrende mann som under seg.

Løvik har arbeidet i mange år i NRK, Nordisk Beredskap og Mattilsynet.
Han meldte seg inn i Røde Kors i 1972 og hatt mange verv innenfor organisasjonen. I tillegg har han i flere år vært engasjert i håndball, blant annet i Steinkjer Håndballklubb.

Gjemt i all sin satire og harselering med folk og fe på Stiklestad, er hans skrift en hyllest til Spelet om Heilag Olav.
Takk Kjell. Du gjør dagene på spel enda morsommere.

 

Saken Leses her

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.