STOPP PRESSEN – En hyllest til Krigskorrespodenten

Hirdens frie presse kan ikke lengre se på utviklingen og legger ned spyd til fordel for pennen. Da vi har hørt at pennen er kvassere…

Det lusker en krokrygget gråsprengt låghalt figur i kulissene som kaller seg Krigskorrespodent og Lord of Wansley Manor.

Denne skapningen som ser ut til å ha rømt fra Flåklypa Tidende. Vi lurer på om dette kan være Melvind Snerkens savnede tvillingbror?

Det virker som hans eneste misjon her i livet er å sette Hird og hesteryttere opp imot hverandre. Og til stadig tråkker Hirden på tærne.

Han har også påstått at Hirden bevisst ødelegger video-intervjuer og driver med fanteri. Vi Hirdmenn krever minst en flaske Baron Otard av fineste kvalitet i oppreisning.

Han får også fritt herje med skuespillere, koreografer, Inspisienten, konger og Regissører uten at noen reagerer. Korrespodenten lurer seg frem og sprer rykter og direkte løgner både her og der. Denne blafyken er en kløver med pennen. Men han er ingen kriger og er dårlig til å sloss. Han driver stadig og skylder på en gammel krigsskade i foten og er som oftes og finne på en benk i Amfiet der han sitter og drømmer om Charlotte Frogners tilbakekomst. Når han i stedet egentlig burde vært på scenen i sammen med oss Hærmenn.

De senere og har han også gitt ut et par bøker, hvis slike kan kalles det. Disse inneholder side opp og side ned med løgner i fra Spelet om Heilag Olav……..

Noen fakta om Kjell Løvik. Norsk forfatter, journalist og kommunikasjonsrådgiver.
Kjell Bjørn Løvik ble født på Voss og bodde de første 4 år i Ulvik i Hardanger.
Kjell Løvik har mange års erfaring innen kriseberedskap og krisekommunikasjon, og drev i flere år selskapet Nordisk Beredskap. Han er i dag kommunikasjons- og beredskapsrådgiver i Mattilsynet, og underviser i krisehåndtering ved flere høyskoler.
Løvik skriver for det meste faglitteratur innenfor krisehåndtering, beredskap, kommunikasjon og risiko. I tillegg skriver han annen litteratur med komisk tilsnitt. De andre bøkene har kommet ut på Dreyer og er i dag i stallen til Cappelen Damm og også har gitt ut bøker under eget forlag. I tillegg har han egen blogg der han med glimt i høyet deltar i samfunnsdebatten og livet som aldrende mann som under seg.

Løvik har arbeidet i mange år i NRK, Nordisk Beredskap og Mattilsynet.
Han meldte seg inn i Røde Kors i 1972 og hatt mange verv innenfor organisasjonen. I tillegg har han i flere år vært engasjert i håndball, blant annet i Steinkjer Håndballklubb.

Gjemt i all sin satire og harselering med folk og fe på Stiklestad, er hans skrift en hyllest til Spelet om Heilag Olav.
Takk Kjell. Du gjør dagene på spel enda morsommere.

Saken Leses her