Else Kåss Furuseth

Å møte opp på foredrag av årets Stiklestadprofil er bestandig spennende, for det er ofte interessante og givende foredrag som serveres. Årets Stiklestadprofil er Else Kåss Furuseth, kjent via ulike TV-programmer.

Publikum lytter til Furuseths foredrag

Før Else kom på scenen, åpnet årets medspiller Vetle Røsten Granås med sangen “Tears in Heaven”. Deretter var det Furuseth sin tur. Å snakke om det som er vondt, om selvmord, var temaet for hennes foredrag. Rundt meg i salen satt det mange mennesker som lot seg fengsle av hennes personlige fortelling om hvordan hun selv har mistet familiemedlemmer i selvmord. Foredraget var gripende og rørte nok noe i alle som var i salen!

Etter foredraget tok jeg meg i å se rundt i salen. Der fant jeg selvfølgelig respresentanter fra alle frivillige som utgjør mye av Spelet foran og bak scenen. Her var det olsokverter på plass med rolig og vennlig hjelp til publikum. Representanter fra pressenemnda var til stede for å bistå pressen. Spelnemnda var representert blant publikum, og så var det selvfølgelig Spelredaksjonen, da 🙂 På vei hjem fra foredraget møtte jeg også ryttere som var på vei med hester fra Sandslia! Fantastisk å se, og det fortsetter slik i noen dager fremover!

På vegne av Spelredaksjonen ønsker jeg alle frivillige en riktig god Stiklestad-sommer!