Skip to main content

Nyheter

Koronavirus

Koronavirus

Hei alle sammen! Vi står i en veldig spesiell situasjon, der folks helse, økonomi og hverdag går foran alt annet. Likevel må vi se framover og planlegge for hvordan tida blir når vi er tilbake til normalen. Foreløpig planlegger SNK for at spelet skal gå som vanlig til sommeren, men vi inngår ingen nye forpliktelser så lenge […]

Hilsen fra produksjonsleder

Hilsen fra produksjonsleder

Kjære gode spelfolk! Gratulerer med Olsokdagen! I kveld rir kongen inn i den siste solnedgangen. Når «Kvinne-mann, hand i hand…» strømmer ut i amfiet, vet vi at det er over for i år. I alle årene jeg var med som danser eller Hallgjerd, var akkurat det øyeblikket like tungt hver gang. Tårene rant nedover kinnene […]

Else Kåss Furuseth

Å møte opp på foredrag av årets Stiklestadprofil er bestandig spennende, for det er ofte interessante og givende foredrag som serveres. Årets Stiklestadprofil er Else Kåss Furuseth, kjent via ulike TV-programmer.

Fotokonkurranse

Fotokonkurranse

I år kjører vi på med en ny fotokonkurranse. Ta masse bilder og tag #spelet2019 eller send inn bidraget ditt til [email protected] Du kan sende inn dine bidrag innen torsdag 25/7 kl. 12.00. Vinneren vil bli kåret på årets premierefest og vil få en MEGET bra premie 🥇 Her er litt bilder fra gårsdagens åpningskonserter.

Åpningstider spelkontor

Åpningstider spelkontor

Her kommer en oppdatert liste over spelkontorets åpningstider! 24/7 – 16.00-20.30 25/7 – 16.00-19.00 26/7 – Stengt 27/7 – 16.00-19.00 28/7 – 16.00-19.00 29/7 – 16.00-19.00 (siste dag)

Olsokdagene begynner i dag

Olsokdagene begynner i dag

I dag starter endelig årets Olsokdager. Vi frivillige har vært mange på Stiklestad den siste uka, men nå kommer det altså enda fler. Hva er vel en Stiklestad-sommer uten folk som sitter utenfor kulturhuset å koser seg.

Olsokquiz

Olsokquiz

I kveld er det duket for den årlige olsokquizen. Den foregår på Stiklastadir fra klokken 22. Påmelding skjer ved oppmøte og laget kan ha maks fem personer. Det er helt gratis å være med.